Dit zijn onze intrapreneurs van 2021

In tegenstelling tot vele bacheloropleiding is er geen 2 of 3 maanden stage in een bedrijf. Een netwerkeconoom kan in het laatste semester een kleine en grote stage doen. 1 maand beleidassistentiestage en 2 maanden een project onder eigen verantwoordelijkheid runnen. Hij/zij is dan Intrapreneur. En andere optie is je eigen bedrijf runnen dan voor je een live project uit als Entrepreneur. In beide gevallen worden dezelfde leerdoelen geƫvalueerd.

Het huidige contactenbeheer van netwerkeconomie vind je op deze kaart “het netwerk van de opleiding netwerkeconomie“.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.