Track E: waarom geen Business Innovatie studeren?

In het Nieuwsblad van 14 april 2022 lezen we de volgende koptekst “Ze zijn dringend op zoek naar personeel, maar bedrijven wagen zich amper aan dé manier om vacatures gevuld te krijgen”.

Witte raven zijn moeilijk te vinden. Toch zijn er interessante opleidingen die inspelen op de huidige noden aan innovatie en talent. Het is belangrijk om het groeipotentieel van een werknemer te zien.

Met Business Innovatie technieken leer je de nodige methoden om in je bedrijf aan de slag te gaan. Ben je reeds werkzaam en heb je al een diploma hoger onderwijs, dan kan in een jaartje track E in de opleiding Netwerkecomie voldoende leren.

Meer weten over track E? 👉🏼 ga naar https://www.howest.be/nl/opleidingen/bachelor/netwerkeconomie/verkort-traject

Enkele voorbeelden van methodieken, platformen en tools zijn:

Deze tools pas je tevens concreet toe in je eigen gekozen projecten. Verdere info in de brochure. Er zijn 3 opties naargelang je vooropleiding.

Business Innovatie, Changemaker, Moderne Projectleider, Vernieuwer op basis van platformen, … allemaal synoniemen om aan te duiden dat de bedrijfswereld nieuwe technieken inzet om een betere wereld te maken van de huidige 21e eeuw.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.